Skocz do zawartości

Prośba o poradę

Kercik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich. Od dawna czytam Odkrywcę i wczytuję się w forum, ale nadal uważam, że w sprawach eksploracji jestem totalnym ignorantem. Chciałbym prosić o poradę. W czasach mojego dzieciństwa krążyła legenda o zatopinym czołgu w bagienku w okolicach miejsca mojego dawnego zamieszkania. Do tej pory bagno nieco wyschło i jest bardzo niewielkie. Chciałbym zweryfikować tę legendę. Prosze o poradę jeak to zrobić - jakiego sprzętu użyć (jestem w stanie zainwestować trochę grosza). Jeśli okaże się, że w całej historii jest choćby trochę prawdy na pewno dam znać wszyskim odkrywcom. Przy okazji dowiedzełem się o stacjonowaniu wojsk w okolicy więc jeśli nie czołg (bo szczerze mówiąc nie bardzo w to wieżę) może inne historie się sprawdzą. Mam namiary na tereny, ale żadnego podparcia wiedzą - nie jestem kolekcjonerem, nie chcę fantów" dla siebie, ale udział w odkryciu części naszej historii bardzo mnie kręci. Proszę o porady i łagodny wymiar kary ze strony znawców tematu oraz administratorów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie