Ejo Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2008 Korzystając z okazji że byłem na wakacjach blisko Lidzbarka postanowiłem odszukać polskie lekkie schrony bojowe z 39r. Udało mi się zlokalizować 2 schrony lekkie na południowym brzegu rzeki Wel przy drodze lokalnej Lidzbark – Bełk. Schrony są bardzo ładnie zachowane.W późniejszym czasie przedstawię oczywiście parę fotek.Pozdrawiam Ejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 14 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2008 przepraszam za jakoś zdjęć - słaby aparat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Cedro Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 http://kaczorek.easyisp.pl/pisz/fort/lidzw001.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.