baca30 Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 Ostatnio nabylem taki oto helmet>>>lewy bok>>>Nie wiem dokladnie czy to jest ruski. Hyba tak:?. Chciałbym go odrestaurowac, ale nie wiem jak sie za to zabrać:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz94-39 Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Na forum napisano już duuuużo rzeczy na temat renowacji od koloru podkładu to spawania. Na dole jest wyszukiwarka. Życzę powodzenia!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 DAj zdjęcie tego hełmu i zaradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca30 Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 Nie wiem czemu ale foty nie chca.. lub nie chcialy sie zaladowac!:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca30 Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 lewy bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca30 Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 front>>> moze tego nie widac ale ma troche obdrapany rant:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca30 Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 gora>>>troche popękana:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca30 Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 srodek>>>widac obdrapania i pekniecia na rancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca30 Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 o ile sie nie myle to prawy bok>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 No a więc na sam początek polecam Ci go odrdzewić, np. fosolem, szczotą itp. Po tym zabierz się za sklejanie dziur, np. zaspawać, klejami do metalów. Po tym nałóż na niego szpachel po czym jak wyschnie doprowadź jego powierzchnie do gładkości" aby zakryć wżery. A później szukaj fasunku i farby. Masz pytania pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca30 Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 Dzieki za rady. na razie wziąlem sie za usuwanie tej rdzy szczotka druciana zakladana na wiertarke oczywiscie:) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Foty z postepami postaram sie umieszczac. Jak na razie szukam jakiejs spawarki bo sam nie mam:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca30 Napisano 13 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2008 Jedno pytanko bo zapomnialem. W skorupie sa jeszcze nity... I to troche podrdzewiale. Mam je usunac czy jak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nostro91 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 Tutaj znajdziesz WSZYSTKIE potrzebne informacje http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=34753%3E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.