thomson Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2008 Witam. Mam problem. Niedawno kolega dal mi klamre. Niestety maczal ją w czyms i teraz jest za jasna. Proszę mi doradzic co mam zrobic aby ta klamerka miala jakiś ciemniejszy kolorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2008 Oto ten szrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2008 Czy są tu jacys specjaliści od postarzania klamer??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 W sklepach dla plastyków są specjalne preparaty do patynowania mosiądzu. Ty lepiej dopytaj kolegi jak to czyścił bo wygląda że jest czysta i bez przebarwień!Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.