Mlody Mauser Napisano 1 Sierpień 2008 Autor Napisano 1 Sierpień 2008 dzieki wielkie:) Tak to to:D Bo idac sobie droga na wykopki zaczepila mnie babka:D I mowi ze tez ma taki sprzet po zmarlym mezu:D
thomson Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 To zagadaj z babką to może jeszcze jakies fabty od niej wyrwiesz.
havir Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 no no! moze ci tez dzialeczke odpisze. heh...
Mlody Mauser Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 MOwila ze maz zmarl zaraz jak kupil:P wiec nic nie wykopal ;P Moze jakis przelkety wykrywacz....np Wykrywacz Widmo:D
jacks Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Młody Mauser to lepiej omijaj z daleka ten wykrywacz, słyszałem ze niektórzy skarżą sie na jakiesz szymy w głowie po spacerku z tym wykrywaczem.
Mlody Mauser Napisano 3 Sierpień 2008 Autor Napisano 3 Sierpień 2008 Bip bip bip....;PP dobra panowie dzieki jeszcze raz za pomoc!
thomson Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Jacks jak ja chodzilem z Armandem(Discoverer) to byłem cały roztrzęsiony.;D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.