Skocz do zawartości

poszukuje urzytkowanika tesoro eldorado

hiidery

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
poszukuje aktualnego posiadacza tesoro eldorado sam mam taki sprzęt niestety uszkodzony (pourywane kabelki) potrzebowałbym kilka fotek ze srodka o dobrej rozdzielczości połączeń między przełącznikami a płytką i gniazdem od cewki a płytką z góry dziekuje za pomoc
hiidery
Napisano
mam dość sporo schematów ściagnietych z sieci od różnych modeli tesoro nawet od starszego modelu eldorado nieststy po analizie żaden ze schematów nie jest zgodny z moją wykrywką.jak pewnie co niektórym wiadomo o servisówce nie ma co mażyć podobno nie mają jej nawet autoryzowane servisy w polsce wiec ratuja mnie tylko dobre zdjęcia ze środka obudowy.
ps jeśli kogoś interesują fotki jak samemu zrobić sobie cewke do tesoro chetnie udostepnie
Napisano
witam
niestety wszelkie dostępne schematy w sieci a nazbierałem ich dość sporo (równierz innych modeli) dotycza starego modelu eldorado i nie pasują do mojej wykrywki szczegulnie połączenie przełaczników z płytką elektroniczną.mało tego z tego co sie zdążyłęm zorietować servisóek nie posiadają nawet autoryzowane servisy w polsce.dlatego ratują mnie tylko dobre zdjęcia połączeń.
ps.posiadam sporo ciekawych zdjęć jak samemu wykonać cewke do tesoro chętnie udostępnie
pozdrawiam hiidery

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie