hiidery Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Napisano 28 Lipiec 2008 witamposzukuje aktualnego posiadacza tesoro eldorado sam mam taki sprzęt niestety uszkodzony (pourywane kabelki) potrzebowałbym kilka fotek ze srodka o dobrej rozdzielczości połączeń między przełącznikami a płytką i gniazdem od cewki a płytką z góry dziekuje za pomochiidery
diabelski Napisano 28 Lipiec 2008 Napisano 28 Lipiec 2008 Nie mam co prawda tego modelu, ale dysponuję schematem do Eldorado. Jak reflektujesz to wyślę ci na maila.
hiidery Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Napisano 28 Lipiec 2008 mam dość sporo schematów ściagnietych z sieci od różnych modeli tesoro nawet od starszego modelu eldorado nieststy po analizie żaden ze schematów nie jest zgodny z moją wykrywką.jak pewnie co niektórym wiadomo o servisówce nie ma co mażyć podobno nie mają jej nawet autoryzowane servisy w polsce wiec ratuja mnie tylko dobre zdjęcia ze środka obudowy.ps jeśli kogoś interesują fotki jak samemu zrobić sobie cewke do tesoro chetnie udostepnie
hiidery Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Napisano 29 Lipiec 2008 witamniestety wszelkie dostępne schematy w sieci a nazbierałem ich dość sporo (równierz innych modeli) dotycza starego modelu eldorado i nie pasują do mojej wykrywki szczegulnie połączenie przełaczników z płytką elektroniczną.mało tego z tego co sie zdążyłęm zorietować servisóek nie posiadają nawet autoryzowane servisy w polsce.dlatego ratują mnie tylko dobre zdjęcia połączeń.ps.posiadam sporo ciekawych zdjęć jak samemu wykonać cewke do tesoro chętnie udostępniepozdrawiam hiidery
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.