Kadaf Napisano 27 Lipiec 2008 Autor Napisano 27 Lipiec 2008 witam kolegów. co byście polecili dla początkującego amatora głównie do 'poszukiwań rekreacyjnych'. nie jestem ani poszukiwaczem (kolekcjonerem) profesjonalistą, ani nie zależy mi na odkrywaniu czołgów czy samolotów (chociaż gdyby się takowy trafił... ;) ) chciałbym z dzieciakiem pochodzić poszukać - pokazać mu jaka to fajna przygoda... głównie nastawienie na drobiazgi, porcelankę, monetki, itp... czy garret ace 250 - na którego obecnie jest szał na allegro czy coś innego? jeśli mówimy o kwocie - to nie ma jakiegoś konkretnego limitu - po prostu nie chcę aby był to jakiś bubel, ani też nie muszę wydawać 3 czy 5 tyś na sprzęt pro... - po prostu coś 'po środku'..pzdr
havir Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 na takie lajtowe podejscie to ace 250 b. dobry wybor. skus sie na nowego.pozder.
longwood Napisano 30 Lipiec 2008 Napisano 30 Lipiec 2008 popieram, i do rekreacji super - nie nakopiesz sie jak głupi bo sprzęt łapie tak na sztych saperki w głąb, ale za to wszystko, nawet najmniejsze drobiazgi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.