tomekk Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 Witam!Za co jeszcze są żółte kartki???? Bo widzę że jeżeli o cudownych ludziach narodu wybranego napisze się co innego niż tego że są ofiarami strasznych terrosystów, albo potępi się ich działanie bo w pewnych przypadkach jest karygodne to leci żółta kartka. Może w ogóle dajmy od razu bana jak ktoś napiszę żyd a nie izraelita????? A jak ktoś założy wątek o żydach w NKWD to też karteczki lecą????Według mnie obrażanie danej narodowości jest czymś innym od potępiania jej czynów , które są powszechnie uważane za karygodne. To jest chore, a wolność słowa to chyba nie ma racji bytu.PozdrOtomekk
Maniek7_2006 Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 ja dostałem drugą(z pierwszą się zgadzam, przesadziłem) za to, że napisałem, że celowanie do dzieciaka z działa czołgowego to żenada, dzieciak był nieuzbrojony, a bohaterscy najtwardsi izraelscy żołnierze, bali się wyjść z wozu do nastolatka, i za to dostałem żółtą, śmiesznePozdrO
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.