sprat Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 Witam!Na pierwszych dwóch zdjęciach przedstawiam guzik po wykopaniu przed włożeniem do oliwki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 zdj. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 Na kolejnych dwóch przedstawiam ten sam guzik ale po trzech miesiącach leżenia w oliwie (akurat z rzepaku nie z oliwek)zdj. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 z niecierpliwoscia czekam na reszte:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 zdj. 4Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 w sumie ladnie ale strasznie dlugo.nielepiej wd 40? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 halo sprat co tak ucichles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2008 Kolego dzieci muszę wykompać i położyć spać.Wracam za pewien czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steinar Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 WitamNo pięknie wyszło.Ja muszę sprawdzić swoje monetki bo już ze dwa miechy się moczą w oliwie.Pozdrosteinar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 ja tam swoje przetwory wstawilem do piwnicy i juz od marca sie kisza :) niedlugo bede musial sprawdzic jak mi wyszly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 ludzie to sie bierze kole albo wd40 i sie moczy i macie w kilka dni anie miesiace jaaaaaaaa .brak cierpliwosci nie pozwolil by mi na tak dlugie moczenie guzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 poczytaj troszkę na konserwacji o dzialaniu WD40 i kwasu ortofosforowego a zwłaszcza jego zawartosci w Coli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.