tomekk Napisano 24 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2008 Witam!Mam pytanie gdyż posiadam ładny dzwon niemieckiego hełmu m42, lecz został on wtórnie pomalowany, chciałbym usunąć tą farbę ale nie wiem jak się do tego zabrać bo nie wiem czy pod spodem nie ma resztek oryginalnej.Proszę o jakieś wskazówki, porady itp.Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedziPozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 Wygotować w wodzie z proszkiem do prania, lub skansol.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 25 Lipiec 2008 Share Napisano 25 Lipiec 2008 skansol wpieprzy stara farbe tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2008 Hmmm to chyba użyje proszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Lipiec 2008 Share Napisano 27 Lipiec 2008 Może być skansol ale pod stałą kontrolą. Jak za bardzo je to zmywać ciepłą wodą.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.