poszukiwacz666 Napisano 22 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2008 Co sadzicie o replice tej kurtki od Frankowskiego czy warto ja kupic bo niestety jestem dość wysoki i mam problem ze znalezieniem mojego rozmiaru:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter_k Napisano 22 Lipiec 2008 Share Napisano 22 Lipiec 2008 Lepiej kupić na znanym serwisie aukcyjnym oryginalna bluzę z lat 50-tych za 100 zł z Białorusi. Nie trzeba dużo szukać. Mam takowa, stan magazynowy, rozmiar 3. Mam 190 wzrostu i 110 w klacie i jeszcze jest luz. Z wysyłka wyszła mnie 135 zł. Jakiekolwiek kopie nigdy nie zbliża się do oryginału z lat 50-tych. Jedyny mankament tej bluzy to kieszenie. Jak wiadomo w gimnastiorkach wz 43. dla szeregowców kieszeni przeważnie nie było. Powojenne odpowiedniki je posiadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 23 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2008 ja mam 186 wzrostu wejde w rozmiar 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.