rafal_etz Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 jeżeli ktoś posiada jakiekolwiek mapy terenu mielca i okolic to proszę o wysłanie na mój e-mail rafa1324@interia.pl interesują mnie informacje o Złotnikach. Bardzo dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Przejdź się do księgarni Dębickich, poproś o książki na ten temat, poczytaj i sam zobaczysz co się w Złotnikach działo. Leksykon Ziemi Mieleckiej, przewodnik historyczno turystycznyDzieje lokalne pośród wydarzeń i procesów historycznych.Na początk możesz zacząć od Nadwisłocza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bighunter76 Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 witam! jak podkarpacie to zapraszam saperdebica a propos w Dębicy mam paru znajomych nie kopiacych jakby co to sie odezwij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haski Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 ktoś chętny na kopanie z Dębicy okolic czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.