mariusz30 Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Napisano 20 Lipiec 2008 Szanowni koledzy chciałbym zapytać poradzić się was w pewnej sprawie chcę kupić magnes neodymowy ale nie wiem czym siekierować przy zakupie.Proszę o poradę z góry dziękuje. pozdrawiam.
tmxdiver Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 proponuje odwiedzi portal poszukiwaczy neodymem - tam dowiesz sie wszystkiego. Zagoogluj forum poszukiwania magnesem neodymowym" - pierwsza pozycja..
jakofako Napisano 20 Lipiec 2008 Napisano 20 Lipiec 2008 Witam!Zwróc uwagę na ceny,bo bywają bardzo różne,a tak na prawdę jest to warte około 80 zł.Najlepiej kupic sam magnes,a resztę wytoczyc u zaprzyjażnionego tokarza.Wyjdzie sporo taniej.Pozdrawiam!
mariusz30 Napisano 20 Lipiec 2008 Autor Napisano 20 Lipiec 2008 dziękuje szanowni koledzy nareście wiem co kupić i gdziei przede wszystkim za ile, jeszcze raz serdecznie dziękuje i pozdrawiam jak coś ciekawego wyciągnę to dm foteczkia mam parę studni do sprawdzenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.