perun84 Napisano 13 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2008 Witam. Ostatnio wpadła mi klamerka LW na nakładkę- widełki stalowe a całość pokryta nalotem koloru zielonego. Klamerka pokryta jest oprócz utlenień w małym stopniu(wielkości główki od szpilki)złota farbą- jak wiem po oczuszzceniu nic z niej nie zostanie( jest to moja pierwsza klamra tak skomilowana- klamra z nakładką+ stalowe widełki + złoty kolorek). Jak się za nia zabrać żeby pozbyć się białych utlenień i żeby nabrała pięknego koloru- próbowałem cifa, octu i innych czyścideł i wyjniki sa bardzo słabe-parę płatów odpadło). Na konieć pytanko jak pozbyc się ze struktury klamry pozostałości rdzy po stalowej nakładce. Pozdrawiam.Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perun84 Napisano 14 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2008 Trzeba bedzie po moczeniu w fosolu wyrzucić widełki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.