micha.epler84 Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2008 WitamNazywam sie Michał,jestem z okolic Gorzowa Wlkp. i interesuja sie historia wojskowosci(szczegolnie polskiej).Mam zamiar zebrac ochotnikow majacych inicjatywe stworzenia grupy reko. z wrzensia 39'.Chetni prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 10 Lipiec 2008 Share Napisano 10 Lipiec 2008 Kolega Michał ma namyśli woj. lubuskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachuss Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 Reko to nie wiem czy są u Ciebie grupy, natomiast w Poznaniu jest grupa zajmująca się Rekonstrukcją sylwetki WP z czasów II RP, a najkonketniej z czasów kampani wrześniowej. I to chyba nie jednaStachuS.R.H Odwach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha.epler84 Napisano 14 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2008 Wiem.Sledze na biezaco reko wresnia 39'.Ale chodzi mi natomiast o zmontowanie takowej grupy z osob mieszkajacyh w lubuskiem o ile bedzie to możliwe .Dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha.epler84 Napisano 14 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2008 Tak,wiem.Myslałem już o przyłaczeniu sie do tych grup,ale narazie bede próbował zmontować takową grupe z ochotników z woj.lubuskiego(nie tylko).No i oczywiście jeżeli takowi zainteresowani sie znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.