micha.epler84 Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 WitamNazywam sie Michał,jestem z okolic Gorzowa Wlkp. i interesuja sie historia wojskowosci(szczegolnie polskiej).Mam zamiar zebrac ochotnikow majacych inicjatywe stworzenia grupy reko. z wrzensia 39'.Chetni prosze o kontakt.
Stachuss Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Reko to nie wiem czy są u Ciebie grupy, natomiast w Poznaniu jest grupa zajmująca się Rekonstrukcją sylwetki WP z czasów II RP, a najkonketniej z czasów kampani wrześniowej. I to chyba nie jednaStachuS.R.H Odwach"
micha.epler84 Napisano 14 Lipiec 2008 Autor Napisano 14 Lipiec 2008 Wiem.Sledze na biezaco reko wresnia 39'.Ale chodzi mi natomiast o zmontowanie takowej grupy z osob mieszkajacyh w lubuskiem o ile bedzie to możliwe .Dzieki za info.
micha.epler84 Napisano 14 Lipiec 2008 Autor Napisano 14 Lipiec 2008 Tak,wiem.Myslałem już o przyłaczeniu sie do tych grup,ale narazie bede próbował zmontować takową grupe z ochotników z woj.lubuskiego(nie tylko).No i oczywiście jeżeli takowi zainteresowani sie znajdą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.