Rufus Napisano 15 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2002 Witam pięknie wszystkich !!Bardzo proszę o pomoc ! Czy ktoś może pracował na White`sie Goldmaster 66TR. Przejrzałem posty ale na temat tego typu nie ma nic. jeśli ktoś coś wie to proszę o info. Również co do ceny.Dzięki !Pozdrawiam Rufus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipiec 2002 Share Napisano 22 Lipiec 2002 Goldmaster 66TR to zabytkowy model! Nic dziwnego ze nie ma o nim postow. W czasach gdy on byl uzywny wiekszosc z nas na chleb mowiła byp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufus Napisano 25 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2002 Witaj Proscan !!Dzięki za info. Znalazłem toto w necie i ciekawość mnie wzięła co to za dziwo. Rzeczywiście jest nieco archaiczny choć jak go zbudowano to już od dawna nie mówiłem byp. :)))Pozdrawiam Rufus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.