Bobuch Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Napisano 5 Lipiec 2008 Witam! Mam w planach na najbliższe tygodnie wyjazd turystyczno-poszukiwawczy na Ukrainę i kilka pytań do bywalców.Mianowicie jak wyglądają przepisy w sprawie wwozu na Ukrainę wykrywacza,następnie samo prowadzenie poszukiwań i oczywiście kwestia wywozu fantów do Polski.Wiem że jeszcze kilka lat temu wykrywacz jako taki był uważany za sprzęt wojskowy i posiadanie było ponoć zabronione.Poza tym wdzięczny będę za wszelkie informacjelużno związane z tematem.
omlet Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Daruj sobie, lepiej tam nie szukaj jak nie chcesz mieć tam przykrych doświadczeń.Pozdrawiam.
1610 Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 Wszystkie ruchome zabytki Polskie są już dawno w Polsce i wiele tam nie znajdziesz !Ukraińcy nie gęsi - też wiedzą co to handel zabytkami i wszystko już posprzedawali i sami wywieźli do Polski .Z wykrywką bez problemu - można wwozić i szukać , ale najpewniej któryś z kolei patrol Milicji ( wszystkomogącej ) - skonfiskuje Ci i fanty i wykrywacz !Wyjazd będziesz miał niezapomniany !Pozdrawiam
Bobuch Napisano 11 Lipiec 2008 Autor Napisano 11 Lipiec 2008 A możesz mi przekazać jakieś konkrety,bo pojechać i tak pojadę ,nie wiem tylko, czy jako zwykły turysta, czy ze sprzętem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.