maciek2610 Napisano 1 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2008 Może jakiś wypad na wykopki większą ekipą? Czekam na jakieś propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smolen Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 zapraszam w moje rejony to i ja się dołączę,pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 hej ,a jakie to rejony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Czy ktoś wybiera się może w tą niedzielę na kopanie okolice lublina w większym gronie???Jak by coś to chętnie dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smolen Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 w moje rejony chlopaki wbijajcie to i ja dołączę:)okolice Gorzkowa koło Krasnegostawu.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgul Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 z chęcią bym się dołączył,ale trzeba ustalić jakąś date ,zgadać sie na konkretny dzień.a nie że każdy by się dołączył ale gdzie i kiedy niewie nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Jeśli sprawa wspólnego wypadu w okolicach Lublina aktualna to chętnie bym się pisał od 3.listopada mam urlop. Jest tylko problem ( oby nie ), że jestem nowicjuszem z małą praktyką i nową Proximą. Ale mam nadzieję, że nie będzie to dla was jakimś wielkim argumentem przeciw. Pozdro. J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.