Skocz do zawartości

Wykopki/Bułgaria

michal123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam...Czy ktoś coś wie na temat wykopków w Bułgarii? Czy można chodzić z wyrywką i kopać !!!! ?

I jak jest na granicy,czy ew.można coś wykopkowego przywieść do kraju :)

PS: Może są tam miejsca które na prawdę warto odwiedzić właśnie z wykrywka ? PoOzdDroO!
Napisano
Jeśli chodzi o ułgarię to jest to Unia Europejska i nie ma problemu z przewożeniem wszystkiego. Tylko musisz jechać przez Rumunię a to jest około 10 godzin przejazdu przez góry. Polecam trasę przez wysokie góry tzw. rasą Chauchescu" najwyżej położona trasa i widoki są naprawdę NIESAMOWITE. Polecam do kopania okolice Plovdiv. Ale tam to tylko z czaów rzymskich.
Napisano
Ale tam jest duża konkurencja. W terenach złotonośnych" ( monety, i inne ciekawe rzeczy ) to nawet chodza nie tylko z wykrywaczami ale też z koałachami :( Dlatego do poszukiwań to lepiej znależć inne miejscówki. Chociaż ryzyko się opłaca ;) Byłem to wiem z autopsji :))
Napisano
Z kałachami ?:) Ja co najwyzej pistolet na kulki wezme ze sobą :) Żart oczywiście bo i na co mi to :) ale wykrywke biore na pewno chocby po to zeby z plazy co nieco pozbierac wieczorem i bunkier tam jakis jest takze bedzie ok :) :) :)

...Chociaz wolalbym prawdziwe dla mnie fanty 1wszo i 2go wojenne (moga byc tez wczesniejsze) :) :) :)

Dzieki,pozdro!
Napisano
Z tego wyjazdu to same plażowe fanty chyba będą (dla odmiany)ale zdjęcia oczywiście tez :) Może już w nowym temacie z ostatnio wykopanymi bo ten 1wszy temat - moje początki z wykrywka to nic ciekawego :) pozdro!!
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie