johnky Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Czytał ktoś? Warto? Interesuje mnie w którym oddziale służył autor podczas kampanii 1939r ? Wie ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul 305 Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 Nigdy się nie spotkałem z tą pozycją??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 Mam zamiar kupić.Myslę ,że warte uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamien801 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Witam! Kupiłem, przeczytałem i uważam, że to dobra pozycja. Hans von Luck podczas kampanii wrześniowej był d - cą kompanii w 7 Pancernym Pułku Rozpoznawczym, wchodzącym w skład 2 Dywizji Lekkiej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.