Skocz do zawartości

Pulsar 4 dla początkujących?

Telgreg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem kompletnie zielony" i kupiłem Pulsar 4 bo jestem z natury powolny i skupiłem się na statyce. Czy ktoś może powiedzieć czy można się tym fajnie bawić? Może ktoś coś tym znalazł fajnego? Pozdrawiam Wszystkich
Napisano
Znając życie to Pulsar 4 to jest PI. Puls Induction i raczej bez dyskryminacji. Nadaje się on tylko do militarki. Znaleść można dużo nim, lecz trzeba dużo czytać literatury, opracowań, aby trafić na pole walki, potyczki, bo szukając na oślep to na wyciągasz się kupę złomu stalowego i innych śmieci natury bezużytecznej.

pozdr
Artur
Napisano
Trza było lepiej zainwestować w coś z VLF z dyskryminacją, np HS3.

Piszę to, ponieważ jak zaczynałem swoją przygodę z wykrywaczami, to miałem też PI - tzw. JABLA i naprawdę była męczarnia z odłamkami i innymi śmieciami, nie mówię już o szukaniu na oślep. Sprzedałem go po drugim wyjściu.

pozdr
Artur
Napisano
Witam ja też latam z wykrywką PULSAR 4" , od niedawna zajmuje się poszukiwaniami, i jak narazie wykrywka spisuje się świetnie. Wyciągnołem nim kilka ciekawych fantów i jak narazie nie zamieżam zmieniać sprzetu, kiedyś oczywiście to zrobie. Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy tadeks6.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie