Telgreg Napisano 26 Czerwiec 2008 Autor Napisano 26 Czerwiec 2008 Jestem kompletnie zielony" i kupiłem Pulsar 4 bo jestem z natury powolny i skupiłem się na statyce. Czy ktoś może powiedzieć czy można się tym fajnie bawić? Może ktoś coś tym znalazł fajnego? Pozdrawiam Wszystkich
ColdDemons Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 W fajnym miejscu na pewno coś fajnego znajdziesz!!! ;)))
Spiderski Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Znając życie to Pulsar 4 to jest PI. Puls Induction i raczej bez dyskryminacji. Nadaje się on tylko do militarki. Znaleść można dużo nim, lecz trzeba dużo czytać literatury, opracowań, aby trafić na pole walki, potyczki, bo szukając na oślep to na wyciągasz się kupę złomu stalowego i innych śmieci natury bezużytecznej.pozdrArtur
Spiderski Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Trza było lepiej zainwestować w coś z VLF z dyskryminacją, np HS3.Piszę to, ponieważ jak zaczynałem swoją przygodę z wykrywaczami, to miałem też PI - tzw. JABLA i naprawdę była męczarnia z odłamkami i innymi śmieciami, nie mówię już o szukaniu na oślep. Sprzedałem go po drugim wyjściu.pozdrArtur
tadeks6 Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 Witam ja też latam z wykrywką PULSAR 4" , od niedawna zajmuje się poszukiwaniami, i jak narazie wykrywka spisuje się świetnie. Wyciągnołem nim kilka ciekawych fantów i jak narazie nie zamieżam zmieniać sprzetu, kiedyś oczywiście to zrobie. Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy tadeks6.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.