Michał MG42 Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2008 W związku z negatywnym stosunkiem komendanta GH gr. Radosław" do kilku osób z naszej grupy, podjąłem decyzję o rezygnacji z udziału naszej grupy w tegorocznych inscenizacjach powstańczych.Kłamliwe i oszczercze zarzuty stawiane członkom naszej grupy ze strony komendanta GH gr. Radosław" nie pozostawiły mi możliwości podjęcia innej decyzji. Uważam że podstawą działalności naszej grupy jest przyjaźń i lojalność wobec kolegów, dlatego jedynym honorowym wyjściem wobec ultimatum postawionego mi przez komendanta GH gr. Radosław" była decyzja o rezygnacji z udziału w tegorocznych inscenizacjach.Nie pozwolę na to żeby osoby z zewnątrz miały jakikolwiek wpływ na stosunki panujące w naszej grupie. Uważam, że osobiste urazy nie powinny rzutować na działalność, której celem jest przede wszystkim krzewienie patriotyzmu i wiedzy o Powstaniu Warszawskim.Jest mi niezmiernie przykro że muszę upubliczniać powyższe fakty. Chciałbym jednak żeby osoby zaangażowane w organizację tegorocznych obchodów rocznicy Powstania miały jasny obraz sytuacji jaka zaistniała w naszych szeregach.Jednocześnie oświadczam że nie będę podejmował żadnej polemiki na łamach tego forum, ten post ma służyć jedynie celom informacyjnym.Michał Kępińskikomendant GRH Batalionu Czata 49" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.