bachus Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Napisano 21 Czerwiec 2008 Witam czy ktoś z kolegów dysponuje danymi lub linkiem do testów x70? Na forum nie znalazłem takich info, wiem że sprzęt jest dobry ale interesują mnie testy, porównania itp. Zastanawiam się czy ten model delikatnie mówiąc nie jest przereklamowany; dodam że miałem przyjemność łażenia z tym sprzętem i jestem miło zaskoczony wynikami. Zapraszam do dyskusji.
bachus Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Napisano 21 Czerwiec 2008 Dodam jeszcze że interesuje mnie np. porównanie x70 z Whites M6 Matrix bo widziałem ten sprzęt w akcji i jest równie dobry lecz o nim prawie się nie mówi...
Zwierzu Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 Zaden wykrywacz ze stajni Minelab nie jest przereklamowany.Ot solidny sprzet a raczej sprzęty i tyle...
Pablo02 Napisano 22 Czerwiec 2008 Napisano 22 Czerwiec 2008 Mam nadzieję, że nie chodzi Ci o testy zasięgu w teorii? Z całym szacunkiem dla wierzących w teoretyczne testy porównawcze, ale ja w tym temacie jestem niewierzący. Albo dany sprzęt Ci pasuje albo nie.Trzeba popróbować w terenie. Najlepszy sprzęt dla jednych, okazuje się taki sobie dla drugich ( najczęstszy przykład to XLT ), i odwrotnie. Dlatego jeśli chodziłeś z Xt70 i masz dobre odczucia, to trzeba brać i już.Pozdrawiam.
RESTY Napisano 29 Czerwiec 2008 Napisano 29 Czerwiec 2008 Test Matrixa zamieścił nie tak dawni Martin.Test polegał na zakopaniu na różnej głębokości monet i guzików,Zresztą poczytaj sam :Weekendowy test Matrixa , Proximy i Armanda
jay-jay Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 heyja tez szukałem info na temat xterry70 i znalazlem nawet cos:] http://www.xlt.fora.pl/od-bounty-huntera-po-xp,10/x-terra-70,225.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.