Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 Dzien dobryCzytajac forum mam wraznie ze wszyscy interesuja sie tylko Riese. Przeciez to nie jedyne ciekawe miejsce w Polsce. Moze macie jakis temat, ktory moglibysmy przedyskutowac i ozywic"? Mnie inetresuja podziemne fabryki. Ale poszukiwanie skarbow tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 podziemne fabryki sa interesujace.O ile mi sie wydaje to pod lubiazem cos sie dzialo.poszukaj o tym.Mam jeszcze jedna fajna miejscoweczke ale to juz na prywatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 ciagle szukam , bo upirdliwiec jestem. jakieś bliższe dane o tym ? pamiętaj jednak,ze nadmiar info jest brakiem info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 czy to jakies warszawskie wydawnictwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 Jakies warszawskie wydawnictwo wydalo cos na temat Lubiaża? Daj jakis cynk z checia bym poczytal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lipiec 2002 Share Napisano 16 Lipiec 2002 gdzieś mi sie obiło o uszy cos takiego jak broszurka Bogdana Paszkiewicza (lub Paszyńskiego nie pamiętam) nt. skarbu monet w Lubiążu, ale nie wiem gdzie wydane.Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 16 Lipiec 2002 Share Napisano 16 Lipiec 2002 o ajemnicach Lubiąża" znajdziesz we wszystkich książkach opisujących szukanie niemieckich skarbów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lipiec 2002 Share Napisano 24 Lipiec 2002 Uwazajcie, Lubiaz jeszcze jest w dalszym ciagu goracy.Za duzo tam sie roznych rzeczy dzialo, takze nikomu z moznych tego swiata niezalezy ,aby teraz to rozkopywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lipiec 2002 Share Napisano 24 Lipiec 2002 W ksiazce Igora WitkowskiegoSuper Tajne Bronie Hitlera" w czesci VI pt Podziemna III Rzesza znajdziesz duzo opisow roznych fabryk podziemnych znajdujacych sie na terenie polski.Mowa jest o takich gdzie odbito wejscie ,ale szybko zalano cementem z powodu niesamowitej ilosci szkieletow ludzkich po prostu grob trzeba uszanowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.