Skocz do zawartości

Czy ktos eksploruje cos wiecej niz Riese?

Gość Kloss

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry
Czytajac forum mam wraznie ze wszyscy interesuja sie tylko Riese. Przeciez to nie jedyne ciekawe miejsce w Polsce. Moze macie jakis temat, ktory moglibysmy przedyskutowac i ozywic"? Mnie inetresuja podziemne fabryki. Ale poszukiwanie skarbow tez.

podziemne fabryki sa interesujace.O ile mi sie wydaje to pod lubiazem cos sie dzialo.poszukaj o tym.Mam jeszcze jedna fajna miejscoweczke ale to juz na prywatnie

gdzieś mi sie obiło o uszy cos takiego jak broszurka Bogdana Paszkiewicza (lub Paszyńskiego nie pamiętam) nt. skarbu monet w Lubiążu, ale nie wiem gdzie wydane.
Pozdrowionka!

• 2 weeks later...
Uwazajcie, Lubiaz jeszcze jest w dalszym ciagu goracy.Za duzo tam sie roznych rzeczy dzialo, takze nikomu z moznych tego swiata niezalezy ,aby teraz to rozkopywac.

W ksiazce Igora Witkowskiego
Super Tajne Bronie Hitlera" w czesci VI pt Podziemna III Rzesza znajdziesz duzo opisow roznych fabryk podziemnych znajdujacych sie na terenie polski.Mowa jest o takich gdzie odbito wejscie ,ale szybko zalano cementem z powodu niesamowitej ilosci szkieletow ludzkich po prostu grob trzeba uszanowac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie