tadeks6 Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Witam tak jak w temacie.Czy można zrobić elektrolize stalowej klamry WH za pomocą zasilacza takiego jak do telewizora, tam jest chyba 9v , ale nie jestem pewien, czy musi byc prostownik???.Z góry dzięki tadeks6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Podaj co jest napisane na tabliczce znamionowej owego zasilacza.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Witam na zasilaczu nic nie ma ,ale ma on napięcie 9.Więc czy mogę przeprowadzic tą elektrolizę???.Pozdrawiam tadeks6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Może można może nie, nie mam kryształowej kuli.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.