ja20 Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Żeby jeździć kładem nie trzeba tylko kłada, ale i trochę rozumu.Tym wszystkim niby kładowcą to i ja zamierzam wojnę wymówić.Myślą, że wszystko im wolno, mają drogi dla czołgów, niech sobie nimi jeżdżą, a nie po krzakach niszczą wszystko drzewa. drogi leśne.Tadek wrzuć zdjęcie tego stanowiska.Jeszcze 2 lata temu, na poligonie mogłeś wszystko, rozbić namiot, łazić, zbierać grzyby, obserwować zwierzęta( a jest ich tam dużo).Kilka lat temu jak jeszcze nie wiedziałem za bardzo co to wykrywacz, łaziliśmy z kolegami po poligonie całe dnie.Plecak kanapek wychodziliśmy o 6 rano wracaliśmy po 22.Robiliśmy zdjęcia, zbieraliśmy grzyby, szliśmy zawsze na Kalińskie, potem dalej za w stronę Ossowa, albo Okuniewa.Co do Kalińskich to kiedyś znalazłem artykuł w necie, że maja tam rezerwat zrobić, bardzo by fajnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Miejsce jest wyjątkowo ładne, ma klimat, znajomi sobie zrobili szałas tam kiedyś i siedzieli kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.