wojtekanka Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Napisano 7 Czerwiec 2008 Witam, wydaje mi sie,ze jest to moneta i wydaje mi sie,ze jest srebrna wiem,ze srednica to 0.8cm,znaleziona w Anglii,z gory dziekuje za kazde info.
panadam12 Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 jezeli jestes w U.K.zanies do miejscowego muzeum,jezeli cenne to dowiesz sie co to za moneta i dostaniesz funciaczki,jezeli nie cenne to tylko sie dowiesz co to za moneta i dolaczysz do swojej kolekcji.to nie polska na pewno cie nie okradna i nie postawia przed sadem,zaufaj im,pozdro.
wojtekanka Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Napisano 7 Czerwiec 2008 dzieki za odpowiedzi,juz rylem w monetach celtyckich,nie znalazlem,chyba zgonie z porada podskocze do muzeum,pozdrawiam
wojtekanka Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 witam ponownie,znalazl sie robaczek ale sie musialem nameczyc ;)http://www.ukdfd.co.uk/ukdfddata/showrecords.php?product=13002&cat=91
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.