janek44 Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Wejście do podziemi zakładów produkcji benzyny syntetycznej JG Farben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek44 Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 drugie nieukończone wejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalot22 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Witam.Jestem z Wałbrzycha i nic nie wiem na temat tego obiektu. Janek44 możesz podać jego dokładniejszą lokalizację?Pozdrkalot22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek44 Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Z uwagi, że obiekt ten znajduje się prawie w lesie i nie ma tam drogi nie jestem w stanie opisać dojścia do niego, Opis byłby w rodzaju : za czwartym drzewem w lewo itp.Kiedy wody po ostatnich deszczach opadną chcemy tam wejść jeszcze raz, lecz nie wiem kiedy to nastąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.