Skocz do zawartości

whites matrix-6

maro20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zacząłem zabawę z nowym m-6 czy ktoś ma jakieś zdanie na temat? wcześniej pracowałem na Whites gold master, nie powiem byłem zadowolony.proszę o opinię
Napisano
pozdrawiam

fajny sprzęt, według mnie trochę niedoceniany, nieźle się nim szuka kolorowych drobiazgów. Sam się nim nie bawiłem ale mam znajomego który go sobie bardzo chwali. Banalnie proste ustawienia + niezłe zasięgi i na pewno dokładna i precyzyjna identyfikacja oraz niezła i prosta dyskryminacja. Tyle wiem z pewnego źródła.

Pozdrawiam
valdeck2
Napisano
Cześć,

M6 to fajny sprzęt a przede wszystkim bardzo prosty. Super identyfikacja numeryczna.

Mógłby być jednak trochę głębszy, zawuażyłem różnicę w zasięgu gdy przsiadłem się z M6 na MXT. Jednak 99 % fantów (drobnicy) leży w zasięgu M6.

(Tak swoją drogą to często kolega z ACE 250 wyciaga najlepsze fanty, nie zajmuje się grzebaniem małych i głębokich sygnałow, których kanarek nie widzi i wyciaga same konkrety, tym zwięszka wydajność poszukiwania :)

Tylko raz się na niego obraziłem ;), gdy pominałem żelazny krzyż (EKII), zadziałał iron mask. Jestem pewny, że nad nim machałem bo wyszły też inne fanty tam i miejsce było przeszukiwane dokładnie. Nawet po wyciagnieciu z ziemii M6 nie widział krzyża. Na szczęście wyciągnał go mój brat z GTI 2500 gdzie dawał dobry sygnał :)

Generalnie chwaliłem sobie M6.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie