szmarut23 Napisano 26 Maj 2008 Autor Napisano 26 Maj 2008 Mam pytanie: czy uważacie, że ta odznaka jest oryginalna?W swojej kolekcji mam ich kilka (miniaturek) i każda jest sygnowana, no i nie jest płaska lecz rowkowana (na rewersie), sam orzeł w miniaturkach też mam innego kształtu (tego kształtu jest na odznace a nie miniaturce)?Emalia Litery R" wydaje się być oryginalna, a co do niebieskiej nie mogę się wypowiedzieć przez słabej jakości zdjęcia.
szmarut23 Napisano 26 Maj 2008 Autor Napisano 26 Maj 2008 Jeśli Macie możliwość zrobienia zdjęcia strony na temat tej odznaki z katalogu poprosiłbym czy tu, czy na priv'a.Pzdr
szmarut23 Napisano 26 Maj 2008 Autor Napisano 26 Maj 2008 asz ty. Proszę moderatora o przeniesienie wątku do działu Identyfikacja.Pomyliłem sie... za co przepraszam
szmarut23 Napisano 26 Maj 2008 Autor Napisano 26 Maj 2008 Nie siedzę więcej na słońcu...http://allegro.pl/item369428995_ii_rp_odznaka_zwiazku_rezerwistow.htmlTo ten link, którego żem nie wkleił... WSTYD!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.