mizeria Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 Widać po wpisach i po fotkach że impreza zacna była, choć bez wielkiego amo i piro - dało się zrobić reko ;) a tak na poważnie, to przecież o zabawę i miłą atmosferę idzie w tym wszystkim i miło jeśli komuś się uda taką imprezę zorganizować, aż żal że nie dan mi było podziwiać osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 Zderzenie wieków" na Gostyniu =)http://pl.youtube.com/watch?v=81LZOIotU1Eniesamowity pomysł =) i ta końcowa walka gladiatorów"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 Było dużo amo i piro :D Wielkie brawa dla prowadzącego cały zlot, nagadał się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 14 Lipiec 2008 Share Napisano 14 Lipiec 2008 Jedyny minus to trochę słaba baza gastronomiczna, ale reszta WIELKI plus ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookas Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Bezd dwóch zdań BYŁO MEGA!!! Wszytko było świetne i każdy człowiek dojklada swoja pozytywną cegełkę. W efekcie impreza była taka, ze wciaz jeszcze z trudem przyzwyczajam się do rzeczywistości:)Wielkie słowa uznania dla organizatowrów, ukłony szacunku dla kolegów-rekonstruktorów.Dla nas impreza miała jeszcze jeden ogromny plus, jakim były pojazdy wrzesniowe, które otaczały obozowisko 7 D.A.K.To bardzo dodało smaczku i za to także OGROMNE PODZIEKOWANIA DLA ORGANIZATORÓW.Jedyny minus, to mała frekwencja kawalerii i poza jednym wypadkiem ( na całe szczescie skubany się dał zatrzymać:) ), brak koni...no ale jest szansa, byśmy za rok mogli się w tym wykazać:)raz jeszcze wielkie podziękowania!!!Łukasz KaczorGRH 7 D.A.K" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Zdjęcia od KG Adler & KG Edelweiss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 15 Lipiec 2008 Share Napisano 15 Lipiec 2008 Więcej zdjęć:http://spmip.mojeforum.net/viewtopic.php?t=597 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qlix Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 Impreza naprawdę super. Nie było czasu żeby się nudzić. Ostatnia walka z rycerzami bardzo fajna, udało mi się pokonać dwóch, ale trzeci mnie załatwił:)W imieniu Grupy Rekonstrukcji Historycznej Poland" i własnym chciałbym podziękować organizatorom oraz innym grupom za wspaniałą imprezę.GRH POLANDTomek Kulczyński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietyczny Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 Stowarzyszenie Historyczne Cytadela" dołącza się do podziękowań. Dziękujemy za wszystko, było naprawdę super. W przyszłym roku (jeżeli będzie), postaramy się przybyć w większym składzie. Koń, który uciekał był przeznaczony do naszej biedki. Szkoda, ze nie udało się go zaprząc, choć sam widok siodełka przekonnego na grzbiecie... :)Mam pytanie. Czy ktokolwiek zrobił jakiekolwiek zdjęcia z epizodu kalesonowego"? Chodzi o dwóch rekonstruktorów (w tym mnie), którzy w ramach urodzin musieli przeczołgać się pod scot carem, wyllisem oraz pokonać grizzly'ego.Wiem, że spory tłumek ludzi przypatrywał się naszym wysiłkom, ale jakoś nigdzie zdjęcia nie wypłynęły... Za wszelkie fotki będę dozgonnie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 Tu też fotki z imprezyhttp://www.gostyn24.pl/Strefa_Militarna_–_historia,6388.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 Ulubieńcy publiczności !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadam Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Wielkie podziękowania dla organizatorów i uczestników imprezy. Organizacja na medal, atmosfera bardzo dobra, fajne scenariusze i niezły poziom. Ciekawym akcentem była spora różnorodność grup i sprzęt jeżdżący. Bardzo interesujący pomysł z ocnym nalotem". Brawo!Mile zaskoczyły mnie prysznice. Nie spodziewałem się ciepłej wody, a za każdym razem jak obmywałem me mocarne ciałko ze słuchawki leciał prawie ukrop (tak jak lubię :)Ale żeby nie było za wesoło pomarudzę tylko na fakt, że było niewiele strzelającej broni, ale w sumie to pirotechnika nadrobiła straty (genialny ostrzał z Shermana we Włoszech". Siedząc w okopie czułem jak od wybuchów flaki mi wywraca, a spadały na mnie wiadra piachu i ziemi :)Liczę, że będę mógł do Was zawitać za rok i będzie przynajmniej równie fajnie.P.S.Szczególnie pozdrawiam: ekipę z FJ i dziękuję za wspólne Włochy" (mieliście świetną dioramę), chłopaków z FB (jak zawsze fajna diorama), oraz Hindusa i jego wesołą zgraję ;)ARTUTKampfgruppe Edelweiss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fortus1 Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Grupa Rekonstrukcyjna Salamandra dołącza się do gratulacji dla organizatorów zlotu.Zdjęcie przedstawia sekcje lkm przed walką z niemieckim rozpoznaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTUT Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 Na stronie GRH Kampfgruppe Edelweiss http://www.diegams.org pojawiła się właśnie nasza fotorelacja z imprezy w Gostyniu. Zapraszam do oglądania!ARTUTKG Edelweiss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.