Hagen Napisano 18 Maj 2008 Autor Napisano 18 Maj 2008 Witam Mam pytanie czy warto szukać na wyspie Sobieszewskiej.Czy tam już ktoś szukał i czy wartoJeśli ktoś ma to bym prosił o informacje albo o tytuły ksiązek Sobieszewie podczas II Wojny Światowej.Prosiłbym o pomocPozdrawiam Hagen
Maniek7_2006 Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Byłem w zeszłym roku na wakacjach, teren dosyć, przeryty, będąc 7 dni i codziennie spędzałem 10 godzin w terenie, to bardzo mało, troche łusek od mausa, taśma MG ze stalowymi nabojami-stan agonia, i widelec. Nic specjalnego.Pozdrawiam
mieszko_1vp Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 no to kijowo szukałeś-ja byłem tam pół dnia-złoty sygnet,amo od lugera,chyba ze 3 bluzy mundurowe (guziki)i dużo monetek.ale teren był tak okrutnie przeryty na pałę że wolałem nie ryzykowac-bo gdyby mnie tam leśniczy złapał to by chyba zajeb....Pojechałem na mierzeje i tam było więcej fantów i mniejszy stres
Maniek7_2006 Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Chyba 5 lat temu tak było:), teraz to jest krajobraz księżycowy.PozdrO
Hagen Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Napisano 5 Czerwiec 2008 Bardzo dziekuje z udzielone informacjeMam jeszcze pytanie czy istnieja jakieś ksiązki lub historieO tej wyspieProsiłbym o tytuły ksiązek ( jeśli są)Lub linki do jakis stron o historii wyspyPozdrawiam Hagen
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.