Walwuch Napisano 6 Maj 2008 Autor Napisano 6 Maj 2008 Cześć wszystkim!Już od kilku ładnych dni siedzę w tym dziale i nie mogę się zdecydować na jakikolwiek wykrywacz.. Zdecydowałem sie na zmianę sprzętu ;) Przejdę do rzeczy - zależy mi na takim sprzęcie, który będzie miał conajmniej takie osiągi jak Rutus Solaris, ale zarazem cena nie może zwalać z nóg hehe. Co mi doradzicie??Pozdro
Dziki Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 Cóż, jeśli chodzi o zasięgi to wysoko postawiłeś poprzeczkę - Solaris ma zasięgi bardzo dobre, nawet w zestawieniu z zachodnimi wykrywaczami. To jest jego mocna strona, wady leżą gdzie indziej. Poza tym nie sprecyzowałeś co to znaczy cena nie zwalająca z nóg" :)Generalnie jeśli chodzi Ci o zasięgi w miarę małym kosztem, to na kolor polecam Solarisa, na militarkę HS-3.Jeśli masz trochę więcej kasy to na kolor polecałbym Tesoro Cibolę czy Vaquero.Droższej militarki Ci nie polecę, bo nie mam zdania na ten temat.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.