thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 Witam. Mam dylemat. Mam na uwadze ten sprzęt. Chcialbym wiedziec na ile wykrywa helmy? Czy zasięgi są dobre?Niech sie wypowie jakas osoba co posiada ten sprzęt.
okon Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 hey,ja posiadałem kiedys ten sprzet i powiem Tobie ze bylem z niego zadowolony.niestety zasiegów nie pamietam bo to było dosc dawno temu,teraz mam hs3 ale zamierzam sie do kupna whitesa 5900.zasieg podawany przez producenta to 140 cm
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 Ej ale z głeboka ciągnoles hełmy??Czy lepszy według Ciebie jest hs 3??
okon Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 hełm spokojnie wyciągniesz z głębokosci 50-60cm,smętka kupiłem bo jest lepszy na militarkę i ma wieksze zasiegi.3900 jest za to bardzo czuły na kolor więc jesli nastawiasz sie na militarke to lepszy dla Ciebie bedzie hs3
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 Aha wielkie dzięki. Bo tak myślałem że on będzie mial większy zasięg.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.