Zwierzu Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 Powiem Wam jedno...Odkąd zacząłem chodzic do Kosciola tym bardziej lepiej sie czuje.I nawet w niedziele na wykopkach przepełnia mnie duma że tam byłem.Bo wiem ze wiara ma sens.I moje dzieci tez tak będe wychowywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 A jeszcze lepiej jak pójdzie się do spowiedzi, czujesz się wtedy taki lekki i iczego" się nie boisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 W czasie czytania wątku przyszło mi na myśl pytanie:Wśród odkrywców" są leśnicy, historycy, żołnierze itd. A czy jest KSIĄDZ?? Wszak gdyby był się objawił, byłby murowanym kandydatem na kapelana eksploratorów, święcącego np. wykrywacze i błogosławiącego wyruszających w co bardziej niebezpieczne tereny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.