bogumil Napisano 1 Maj 2008 Autor Napisano 1 Maj 2008 czy mozna w cewce zastosoac drut 1mm?jezeli tak to ile musze dac zwojow?
jakofako Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 Witam.Z tego,co pamiętam to taki drut jest za gruby i nie nadaje się do nawinięcia ceweki(powinien być grubości ok.06-07 mm).
dominik.zd Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 Ja taki drut (0,7mm) dostałem od faceta co przewija silniki elektryczne za niewielką sumę. Możesz też sprawdzić w sklepie elektrycznym.pozdrawiam
pestka Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Nie wiem zabardzo ale cos okolo przynajmniej 16 zwoji 1 mm moglby byc ale nie wiem jak by pracowal
pestka Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 moment ty jabla skladasz? jesli tak to ci wspolczuje to dziadostwo kumpel ma . rok z nim chodizlem bo moj byl rozwalony to znalazlem dzienie moze ze dwie luski mauzer fartownie moj naprawilem to tamten skapnol sie ze ma hujowy bo pierwszego dnia kopalem doly po 1.5 m po skryznke z ammo mosiek i jakes 300 sztuk luzem a jego nawet sygnalu nie dawal
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.