Bil Napisano 15 Luty 2004 Autor Napisano 15 Luty 2004 wlasnie jestem na etapie wyboru wykrywki..... i tu pojawil sie problem: jaki wykrywacz itp. Moje pytanie dotyczy tego czy ktos mial przyjemnosc pracowac albo pracuje na tym sprzecie??? czy jest wart swojej ceny??? i jak sie sprawuje w terenie, interesuje mnie kazda informacja na temat tego wykrywacza
Gość Napisano 15 Luty 2004 Napisano 15 Luty 2004 Witaj.Do poszukiwań militari jest po prostu do bani.Natomiast do monet jest nie do pobicia.Jest bardzo ergonomiczny ostra dyskryminacja i szybki.Dobry pin point.POZDROWIENIA KRIS
Gość Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 Zgadzam sią z przedmówcą, rzeczywiście na monetki sprzęt jest SUPER. Ze względu na to, iż jestem kobietą, chcę zmienić sprzęt na lżejszy i mam wrażenie, że głebszy. Zastanawiam się nad kupnem XP ADX 200.Chodziłam z nim w terenie, zasiegi świetne, prosty w użyciu, leciutki (po całym dniu szukania miesnie pozostały nienaruszone). Jeżeli jestes zainteresowany odkupieniem mojego Fishera, proszę o kontakt.
Gość Napisano 16 Luty 2004 Napisano 16 Luty 2004 tej ceny jest napewno wart http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3078687320&category=14955
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.