Skocz do zawartości

fisher 1225-x....

Bil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wlasnie jestem na etapie wyboru wykrywki..... i tu pojawil sie problem: jaki wykrywacz itp. Moje pytanie dotyczy tego czy ktos mial przyjemnosc pracowac albo pracuje na tym sprzecie??? czy jest wart swojej ceny??? i jak sie sprawuje w terenie, interesuje mnie kazda informacja na temat tego wykrywacza
Napisano
Witaj.Do poszukiwań militari jest po prostu do bani.Natomiast do monet jest nie do pobicia.Jest bardzo ergonomiczny ostra dyskryminacja i szybki.Dobry pin point.
POZDROWIENIA KRIS
Napisano
Zgadzam sią z przedmówcą, rzeczywiście na monetki sprzęt jest SUPER. Ze względu na to, iż jestem kobietą, chcę zmienić sprzęt na lżejszy i mam wrażenie, że głebszy. Zastanawiam się nad kupnem XP ADX 200.Chodziłam z nim w terenie, zasiegi świetne, prosty w użyciu, leciutki (po całym dniu szukania miesnie pozostały nienaruszone). Jeżeli jestes zainteresowany odkupieniem mojego Fishera, proszę o kontakt.
Napisano
tej ceny jest napewno wart http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3078687320&category=14955

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie