Lord_Macragge Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Witam!Szukam informacji na temat niemieckich oddziałów rowerowych (jednostek wyposażonych w Truppenfahrrady). Mile widziane teksty, zdjęcia, a także książki (jeśli takowe w ogóle istnieją). Z góry dziękuję! Lord Macragge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Wyszukiwarka nie dziala, ale jak zacznie to jej uzyj, jest pare watkow dot rowerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Jedyne jakie znalazłem na tym Forum za pośrednictwem Google, dotyczyły rowerów w armiach świata. Mi natomiast potrzebne są nieco bardziej szczegółowe informacje, a zwłaszcza jakieś teksty. Pozdrawiam Lord Macragge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trodat Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam polecam ten wątek http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=128076 sporo ciekawych zdjęc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Tak, to wątek o którym wspominałem w poprzedniej mojej wypowiedzi ;) Czyli nikt nie ma nic nowego, ani żadnych tekstowych informacji o tego typu jednostkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leutnant Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 tak na podniete:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leutnant Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leutnant Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leutnant Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.