Lord_Macragge Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 Witam!Szukam informacji na temat niemieckich oddziałów rowerowych (jednostek wyposażonych w Truppenfahrrady). Mile widziane teksty, zdjęcia, a także książki (jeśli takowe w ogóle istnieją). Z góry dziękuję! Lord Macragge
mietek Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Wyszukiwarka nie dziala, ale jak zacznie to jej uzyj, jest pare watkow dot rowerow.
Lord_Macragge Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Jedyne jakie znalazłem na tym Forum za pośrednictwem Google, dotyczyły rowerów w armiach świata. Mi natomiast potrzebne są nieco bardziej szczegółowe informacje, a zwłaszcza jakieś teksty. Pozdrawiam Lord Macragge
Trodat Napisano 27 Kwiecień 2008 Napisano 27 Kwiecień 2008 Witam polecam ten wątek http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=128076 sporo ciekawych zdjęc
Lord_Macragge Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Tak, to wątek o którym wspominałem w poprzedniej mojej wypowiedzi ;) Czyli nikt nie ma nic nowego, ani żadnych tekstowych informacji o tego typu jednostkach?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.