Skocz do zawartości

zaproszenie na imprezkę

stangret

Rekomendowane odpowiedzi

Wbrew pozorom nie ma tak wiele możliwości wyboru terminu, na tak dużej powierzchni powinno się organizować imprezę tuż po zbiorach ( a te już tuż tuż), ponieważ niedługo po nich rolnicy znów zasiewają pola.
Moim zdaniem impreza nie ma szans, ale mam nadzieję że się mylę.

• 3 weeks later...
Szanowni eksploratorzy, forumowicze, miłośnicy histori.

Z przykrością muszę zawiadomić Was,że planowana impreza nie odbędzie się w tym roku z przyczyn od Nas niezależnych.

Problemem jest uzyskanie zgody właścicieli gruntów na prowadzenie prac poszukiwawczych i obawa przed póżniejszą penetracją terenów uprawowych przez pseudo poszukiwaczy (to co usłyszałem). Problem drugi to reakcja właścicieli gruntów na ewentualne materialnie bezcenne znaleziska"
Problem następny to specyficzne uprawy na części terenów wytypowanych do penetracji, które znajdują się prawdopodobnie na terenach gdzie rozegrała się bitwa lub jej epizod.
Temat tej imprezy został zakończony definitywnie. Szkoda.
ps.
PROŚBA. Wiem, że ten post jest jak zaproszenie do penetracji w/w terenu, ale omijajcie go z daleka. Atmosfera wokół tego terenu jest w tej chwili ciężka.

Za całe zamieszani Wszystkich zainteresowanych mocno przepraszam w imieniu własnym jako sprawca całego zamieszania.

Zrobiliśmy co było w naszej mocy, ale niestety...

pozdrawiam
stangret

ps.2
Nie. Nie spoczeliśmy na laurach i daleko Nam do tego.

W ciągu tygodnia powstanie nowy projekt imprezy integrującej środowisko poszukiwawcze, znacznie większej i być może jeszcze fajniejszej, dwudniowej, z atrakcjami.
Rozmowy są w toku i są duze szanse na finalizację w przeciągu czterech tygodni.
Kiedy zapadną jakieś ustalenia będę informował na bieżąco.

Teraz mam osobistą prośbę.

Straciłem dużo czasu (i pieniędzy) dla rodziny, nerwów, zdrowia abyście dobijali mnie jakimiś głupimi" postami typu a mówiłem" PROSZĘ NIE I JESZCZE RAZ NIE.

Wszyscy, którzy wyrazili chęć wzięcia udziału w niedoszłej imprezie zostaną powiadomieni na @mail

Witam kol. stangret.
Jestem w 100% pewien iż zrobiłeś co w twojej mocy.Poświeciłeś swój cenny czas i pieniądze, aby impreza doszła do skutku.
Za to iż próbowałeś , tak wielką imprezę zorganizować-CHYLĘ PRZED TOBĄ CZOŁA.
Pamiętaj że mimo iż impreza niedoszła do skutku możesz się czuć zwycięski i zawsze bogatszy, w nowe doświadczenia.Jeszcze tyle może być imprez przed nami-warto próbować.Co nas nie zabije,to nas wzmocni.
Serdecznie Pozdrawiam.

• 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie