konger Napisano 14 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2002 Akurat ja byłem z Igorem wtedy na MRU i OSOBIŚCIE WIDZIAŁEM 2 Magirusy i 1 Mercedesa ciężarowego na niemieckich blachach (Igor ma jedno zdjęcie - może być niewyraźne), kilkunastu żołnierzy niemieckich, kilka Honkerów polskich oraz byli także żołnierze polscy a także jeden cywilny samochód Felicję kombi na wrocławskich numerach. Wspominasz o badaniach georadarem... Jeśli masz do nich dostęp daj namiar. A z Dollem (czy jakoś tak) to palanteria go zwinęła za jakieś machinacje w Niemczech oraz za zwinięcie z salonu 12 eleganckich furek (wybierał sie tylko na jazdę próbną :)) ). A do Niemiec przekazali go jakieś 3 miesiące temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipiec 2002 Share Napisano 14 Lipiec 2002 Jak masz coś godnego uwagi, gdzie warto przeprowadzić pomiary to Ty daj znać, a nie ja. Zresztą w zeszłym tygodniu widzieliśmy się na MRU i nic nie mówiłeś. Zostawiłem ci wiadomosc na GG. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.