Gość Napisano 9 Listopad 2001 Share Napisano 9 Listopad 2001 Kiedy ukaże się listopadowy \Odkrywca\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Listopad 2001 Share Napisano 9 Listopad 2001 z tego co wiem, został właśnie rozesłany do punktów sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Listopad 2001 Share Napisano 9 Listopad 2001 Dzięki za info. bo już nie mogę doczekać się lektury nowych sensacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Listopad 2001 Share Napisano 9 Listopad 2001 He he he.. ja jestem szybszy, na stronie Odkrywcy już jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopad 2001 Share Napisano 14 Listopad 2001 kto pisal artykul o panterze bo tam jest bzdura jesli dobrze zrozumialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopad 2001 Share Napisano 15 Listopad 2001 Przeciż autorzy się podpisali. Ale jak nie doczytałeś to informuję, że autorami są panowie Piotr Brzeziński i Aleksander Ostasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Listopad 2001 Share Napisano 17 Listopad 2001 siwetnie jak sie z nimi skontaktowac poza redakcja bo przez redakcje to moge sie nie doczekac odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.