zorbi Napisano 13 Luty 2004 Autor Napisano 13 Luty 2004 Witam mam problem z osiągnięciem jednej części do wykrywacza.Chodzi mi dokładnie o szybke na wyświetlacz której brakuje mi. Czy ktoś z was może mi pomuc (przesłać zdjęcie lub sprzedać nową czy używaną}Wykrywacz nie był oferowany na polskim rynku.Zdjęcie mogę przesłać na e-mail.w temacie jest jego typ
proscan Napisano 14 Luty 2004 Napisano 14 Luty 2004 Możesz podesłać zdjęcie, ale jeśli jest to to samo co Discovery 3000 to bawiam się, że szybka do LCD jest zintegrowana z panelem, a to oznacza poważne kłopoty.proscan
proscan Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 Dostalem zdjęcie, ale sorry - nie mam takiej szybki.Nie widzialem na oczy takiego wykrywacza, ale przypomina mi nieco (wyświetlacz poziomo) Big Bud firmy Bounty Hunter.Być może ktoś inny Ci pomoże (otrzymane zdjecie załączam). Jedyne co mogę Ci doradzić to dorobić sobie szybkę samemu.Na wyswietlaczu pojawia się (chyba) rodzaj przedmiotu - skala w monetach USA - i glebokość monety w calach. Pewnie sam się zorientujesz jak pomachasz przed sondą monetami.Gdyby co, służę rysunkiem panelu BIG BUD.powodzenia,proscan
Gość Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 [...Jedyne co mogę Ci doradzić to dorobić sobie szybkę samemu. ...]Dokładnie tak. Idź do najbliższegu punktu usług foto. Kup sobie wyginaną z plexi ramkę do zdjęć i przytnij na właściwy wymiar.
Gość Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 albo mozna z pudelek po cd zrobic sobie pare choc beda mniej wytrzymale ale zawsze to lepsze niz nic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.