Gość Napisano 11 Lipiec 2002 Share Napisano 11 Lipiec 2002 Moje źródełko" donosi - Komenda Policji w MIASTKU prowadzi postępowanie wyjaśniające celem ustalenia tożsamości "poszukiwaczy (!?) o niezgłoszeniu wykrytych przedmiotów niebezpiecznych (niewypałów), stworzeniu zagrożenia dla życia ludzkiego oraz o ewntualnym zaborze części pocisków".I jak tu można chodzić po lesie, czy polu legalnie z wykrywaczem żeby nie zarobić śrutem lub widłami po plecach? Podobno mamy jakieś nie pisane zasady i reguły? I co z tego, że ja zakopuję po sobie dołki, jak w innym miejscu mało sobie kopyt nie powykręcam dzięki kreciej robocie" innych poszukiwaczy"!Zaczynam bać się wchodzić do lasu z wykrywaczem.Pomyśl, zastanów nad tym czy przypadkiem nie zostawiłem wykopanego dołu, niewypału na powierzchni, zrytej darni jak po przejściu stada dzików! Sami to sobie robimy! Pozdrawiam wszystkich. Życzę udanych rafień". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisga Napisano 12 Lipiec 2002 Share Napisano 12 Lipiec 2002 U mnie zgłoszenie iebezpiecznego znależiska" = ciąganie na komendę aż do usran.. smierci. a nie daj boże jak w okolicy jaką bombe podłożą, wtedy kibel na całego!!!pozdrawiam wszystkich znalazców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.