Skocz do zawartości

krecia robota

Gość Thor32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moje źródełko" donosi - Komenda Policji w MIASTKU prowadzi postępowanie wyjaśniające celem ustalenia tożsamości "poszukiwaczy (!?) o niezgłoszeniu wykrytych przedmiotów niebezpiecznych (niewypałów), stworzeniu zagrożenia dla życia ludzkiego oraz o ewntualnym zaborze części pocisków".
I jak tu można chodzić po lesie, czy polu legalnie z wykrywaczem żeby nie zarobić śrutem lub widłami po plecach? Podobno mamy jakieś nie pisane zasady i reguły? I co z tego, że ja zakopuję po sobie dołki, jak w innym miejscu mało sobie kopyt nie powykręcam dzięki kreciej robocie" innych poszukiwaczy"!Zaczynam bać się wchodzić do lasu z wykrywaczem.
Pomyśl, zastanów nad tym czy przypadkiem nie zostawiłem wykopanego dołu, niewypału na powierzchni, zrytej darni jak po przejściu stada dzików! Sami to sobie robimy! Pozdrawiam wszystkich. Życzę udanych rafień".
Napisano
U mnie zgłoszenie iebezpiecznego znależiska" = ciąganie na komendę aż do usran.. smierci. a nie daj boże jak w okolicy jaką bombe podłożą, wtedy kibel na całego!!!
pozdrawiam wszystkich znalazców.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie