Gość Napisano 11 Lipiec 2002 Share Napisano 11 Lipiec 2002 Witam. Poszukuję kontaktu z kimś kto kupił wykrywacz przez EBAY .Interesuje mnie kilka wiadomości.Pozdrawiam. Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipiec 2002 Share Napisano 14 Lipiec 2002 Co chcesz wiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 Powiedzmy że wykrywacz kosztował 500 $. Ile będą wynosiły inne koszty zakupu takie jak cło , przesyłka , inne podatki ?Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipiec 2002 Share Napisano 15 Lipiec 2002 ;-) cło ? Ja kupiłem sprzęta za 400 i żadnego cła mi nie doliczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipiec 2002 Share Napisano 17 Lipiec 2002 Może się zdarzyć, że wykrywacz przyjdzie bez cła, jednak trzeba się z tym liczyć a także z wieloma innymi niemiłymi niespodziankami. Zwróć uwagę, że wielu sprzedających zastrzega sobie sprzedaż wyłącznie w obszarze USA, aby uniknąć problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.