leon_rybnik Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 WitamOd dłuższego czasu śledzę forum i przymierzam się do kupna sprzętu. Proszę o poradę ( co? po co ? jak? i dlaczego? ) :P.Będę wdzieczny za pomoc.pzdr.
lisu77 Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Jaką ilością kasy dysponujesz. Czego zamierzasz szukać jakie masz doświadczenie. Najpierw odpowiedz na te pytania.
zabor Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Leon jeśli śledzisz to forum to jest to prawdopodobnie najczęściej pojawiające się pytanie. Zanim zaczniesz grzebać w Matce Ziemiiii pogrzeb trochę tutaj. Miłej lektury :) A najlepiej postaraj się z kimś ustawić na wykopki jako pomocnik operatora koparki" to jest najlepsze rozwiązanie i najwięcej się dowiesz.pozdro
leon_rybnik Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 Lisu 77, mogę zainwestować do 1200 zl.Zabor, jeśli jesteś z okolicy i zapraszasz, to ja bardzo chętnie :DPzdr
lisu77 Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Jeśli interesuje cię wykrywacz uniwersalny to bezsprzecznie Solaris (chyba,że Ci się nie spieszy to poczekaj na nowego Rutusa), jeśli drobnica to tu ACE 250, Tesoro silver umax (prościej już nie będzie) lub dołożyć troszeczkę i wciągnąć Cibolę (to mój typ). Te wykrywacze dostaniesz nowe na gwarancji. Z używanych jest większy wybór. Rutus może Ci sie wydawać na początku trudny w obsłudze, ale z czasem dasz sobie radę (wiem z doświadczenia) reszta jest prosta ja konstrukcja cepa więc nawet mało doświadczony poszukiwacz da sobie radę. Cibola da ci chyba najlepszy zasięg i czułość na drobnice. Ja miałem Vaquero podobny i nie zawiodłem się teraz mam Tejona i jest git.Pozdrawiam Przemek
panadam12 Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 moze cos z baunty huntera?za ta kase kupisz wysoki model.pozdro i udanych zakupow
panadam12 Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 sorry,Bounty Hunter:od Quick draw do Land star
leon_rybnik Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Napisano 12 Kwiecień 2008 Pas, dzieki za linka, propozycja godna przemyślenia.pzdr
Bambini Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 Przepraszam, ale moderatorów to chyba na tym forum nie ma,albo to sami hippisi, wiecznie opaleni zielem fajkowym. Takich postów do znudzenia można czytać... czytać. A wystarczy wyszukać, poczytać... Uff to bardzo tolerancyjne forum.Naprawdę.
leon_rybnik Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Napisano 12 Kwiecień 2008 Bambini, wolny kraj , wolne forum :)Każdy ma prawo pytać, A Tobie jak się nie podoba , to nie czytaj. Nikt Cię do tego nie zmusza.PzdrLeon
justomen Napisano 13 Kwiecień 2008 Napisano 13 Kwiecień 2008 wedłóg bambini to tego forum niepowinno już byc, bo temat się wyczerpał i wszystko już było. bambini jeżeli pytaja i wiesz coś na ten temat temat to napisz.ja proponuję używany Whites 5900 lub 6000 uniwersalny sprzęt. jeden a dobry. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.