Skocz do zawartości

Co kupić???

leon_rybnik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Od dłuższego czasu śledzę forum i przymierzam się do kupna sprzętu. Proszę o poradę ( co? po co ? jak? i dlaczego? ) :P.
Będę wdzieczny za pomoc.

pzdr.
Napisano
Leon jeśli śledzisz to forum to jest to prawdopodobnie najczęściej pojawiające się pytanie. Zanim zaczniesz grzebać w Matce Ziemiiii pogrzeb trochę tutaj. Miłej lektury :)
A najlepiej postaraj się z kimś ustawić na wykopki jako pomocnik operatora koparki" to jest najlepsze rozwiązanie i najwięcej się dowiesz.
pozdro
Napisano
Jeśli interesuje cię wykrywacz uniwersalny to bezsprzecznie Solaris (chyba,że Ci się nie spieszy to poczekaj na nowego Rutusa), jeśli drobnica to tu ACE 250, Tesoro silver umax (prościej już nie będzie) lub dołożyć troszeczkę i wciągnąć Cibolę (to mój typ). Te wykrywacze dostaniesz nowe na gwarancji. Z używanych jest większy wybór. Rutus może Ci sie wydawać na początku trudny w obsłudze, ale z czasem dasz sobie radę (wiem z doświadczenia) reszta jest prosta ja konstrukcja cepa więc nawet mało doświadczony poszukiwacz da sobie radę. Cibola da ci chyba najlepszy zasięg i czułość na drobnice. Ja miałem Vaquero podobny i nie zawiodłem się teraz mam Tejona i jest git.
Pozdrawiam
Przemek
Napisano
Przepraszam, ale moderatorów to chyba na tym forum nie ma,albo to sami hippisi, wiecznie opaleni zielem fajkowym. Takich postów do znudzenia można czytać... czytać. A wystarczy wyszukać, poczytać... Uff to bardzo tolerancyjne forum.Naprawdę.
Napisano
wedłóg bambini to tego forum niepowinno już byc, bo temat się wyczerpał i wszystko już było. bambini jeżeli pytaja i wiesz coś na ten temat temat to napisz.
ja proponuję używany Whites 5900 lub 6000 uniwersalny sprzęt. jeden a dobry. pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie