scav Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Witam,kupiłem sobie nie dawno wykrywacz fishera F2. Mieszkam w Bielsku-Białej chcialbym się dowiedzieć czy znacie może jakieś fajne miejscówki gdzie można znaleźć stare monety w Bielsku i okolicach generalnie województwo śląskie. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam,
albert64 Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Witam.Nie liczyłbym na to że ktokolwiek wskaże ci gdzie trzeba szukać.Większość ludzi niechętnie dzieli się miejscówkami z innymi.Radziłbym liczyć na siebie .1.Zacząć się interesować historią najbliższej okolicy .2.Rozmawiać z ludźmi szczególnie starszymi - ludzie ci często dużo wiedzą.3.Szukać samemu w internecie,polecam (Google Earth).Pozdrawiam
BART25 Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Pyt:Gdzie szukać monet wykrywaczem w Bielsku?Odp:3.Szukać samemu w internecie,polecam(Google Earth)Mam ten program,ale może ubogą wersję bo monet to on mi nie pokazuje......Sorki albert64,domyślam się że nie o to chodzi ale fajnie wyszło.
BART25 Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 Scav wal w góry,Szyndzielnia,Klimczok-tam od niepamiętnych czasów ludzie wypoczywali tłumnie więc i monetki będą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.