czaja Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 Witam,Czy jest gdzie pokopać w okolicach Szczawnicy ( Pieniny )?Pozdrawiam,Czaja
ja20 Napisano 5 Kwiecień 2008 Napisano 5 Kwiecień 2008 Poszukaj informacji o wsi Ochotnica, słyszałem kiedyś, że sporo rzeczy można tam znaleźć, ale czy to prawda na 100% nie wiem.
czaja Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Napisano 14 Kwiecień 2008 Dzięki za info. A nie orientujesz się z jakiego okresu fantu tam można trafić?
ja20 Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 http://www.forum.wrzesien39.pl/viewtopic.php?p=251więcej info sam poszukaj.
czaja Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 dzięki za info. Już znalazlem wszystkie interesujące mnie informacje. Będę w tych okolicach dwa tygodnie to na pewno coś ciekawego się znajdzie. Pozdrawiam,czaja
ja20 Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 A kiedy będziesz dokładnie, bo sam się tym tematem zainteresowałem, więc może jakieś wspólne kopanie?Jak coś pisz na maila przezdziec@o2.pl
pro Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 witam.do szczawnicy jezdze juz od kilku lat. ok 14 km do szczawnicy znajduje sie miejscowosc jaworki, a tam rezerwat -biala woda. po drodze beda pozostalosci po stacjonujacych tam niemieckich granicznikach a idac dalej i dobrze sie rozgladajac mozna napotkac na gorke gdzie co kawalek sa wybudawane dziwne grotki. sa rowniez 2 fundamenty bardzo juz zarosniete gdzie widac sklepienia i zejscia do piwnic.facet u ktorego sie tam zatrzymuje mowil mi ze za dzieciaka znajdowali tam pelno naboi i innych tego typu rzeczy. zainteresowany? pisz na maila-mam kilka fotek tych dziwnych grotek czy jak by to inaczej nazwac. prooo@wp.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.