Skocz do zawartości

Pieniny

czaja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Poszukaj informacji o wsi Ochotnica, słyszałem kiedyś, że sporo rzeczy można tam znaleźć, ale czy to prawda na 100% nie wiem.
  • 2 weeks later...
Napisano
dzięki za info. Już znalazlem wszystkie interesujące mnie informacje. Będę w tych okolicach dwa tygodnie to na pewno coś ciekawego się znajdzie.
Pozdrawiam,
czaja
Napisano
A kiedy będziesz dokładnie, bo sam się tym tematem zainteresowałem, więc może jakieś wspólne kopanie?Jak coś pisz na maila przezdziec@o2.pl
  • 3 weeks later...
Napisano
witam.do szczawnicy jezdze juz od kilku lat. ok 14 km do szczawnicy znajduje sie miejscowosc jaworki, a tam rezerwat -biala woda. po drodze beda pozostalosci po stacjonujacych tam niemieckich granicznikach a idac dalej i dobrze sie rozgladajac mozna napotkac na gorke gdzie co kawalek sa wybudawane dziwne grotki. sa rowniez 2 fundamenty bardzo juz zarosniete gdzie widac sklepienia i zejscia do piwnic.facet u ktorego sie tam zatrzymuje mowil mi ze za dzieciaka znajdowali tam pelno naboi i innych tego typu rzeczy. zainteresowany? pisz na maila-mam kilka fotek tych dziwnych grotek czy jak by to inaczej nazwac. prooo@wp.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie