przemas78 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Witam wszystkich Mam pytanko odnośnie zakupu wykrywacza.Dysponuje kwotą 1200zł ,co w miarę dobrego mogę kupic za te pieniądze, głównie szukam militarki.
pastuszek Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 dysponujesz takze wyszukiwarka w dole strony:-)
longwood Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 ta wyszukiwarka to dobra rada:wpisz sobie tam kolejno:-rutus solaris-fisher F4-tesoro cibola-HS-3Bedziesz czekal na 'rade'to ja otrzymasz...od importera 'profesjonalnych wykrywaczy'z chin:-)albo ktoregos z 'naszych' cudotworcow-paparuchow
przemas78 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Dzięki longwood czytałem na tej wyszukiwarce i opinie są tak podzielone ,że tylko w głowie sobie namieszałem i sam już nie wiem co kupic.
longwood Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 sposrod wyzej wymienionych mozesz kupic w zasadzie cokolwiek-jak Ci nie podejdzie sprzedasz z miejsca ze strata moze 100-200 Zlotych i kupisz inne cos.Nie gwarantuje ze te wykrywki sa 'naj'ale na pewno latwo odsprzedawalne
fabis94 Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 tez tak miałem czym wiecej czytałem tym mniej wiedziałem. na militarke hs 3 na bajerke mix f4 to moje typy.
pastuszek Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 tu krotka instrukcja obslugi komentarzy:-o jablu zasadniczo prawdziwe-o hs-3 raczej prawdziwe ze sporadycznymi wstawkami od laikow bez pojecia-o armandach,dukatach, i calej reszcie polskich z 'klubu 700 zlotych' szkoda czytac, nic tu nie znajdziesz tylko pyskowki miedzy wytworcami a 'konkurencja', autentycznych uzytkownikow jak na lekarstwo-o solarisie-raczej prawda ale troszeczke koloryzowana i bardziej na cacy...-o amerykanach raczej prawda, tesoro chyba lekko 'zbyt'jest chwalone.takie moje wrazenia po wczytaniu sie w posty...
przemas78 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 Witam pastuszek po zagłębieniu sie na forum przynajmniej jak dla mnie ,to całkiem nieźle wypadł rutus solaris i co mi poradzisz w tym momencie
pastuszek Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 zapewne sie nie zawiedziesz na sprzecie, choc troche sobie 'pokurwujesz' przez pierwsze pare dni, bo jest tam pare pokretel i trzeba sie w nie wczuc zeby wszystko ladnie chodzilo.Czytajac posty o rutusie zapewne zauwazyles ze na dniach spodziwany jest nastepca solarisa.niewykluczone wiec ze lepiej sie wstrzymac, bo pewnie cena 'starego'solarisa spadnie.ot ryzyk-fizyk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.