longwood Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 szukam chetnych, na lato na splyw odra od milkowic do glogowa.2-3 dni, po drodze lubiaz, trasa wybitnie militarystyczna, sporo bunkrow trudnodostepnych z ladu.Pisze sie ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Bardzo bym chciał, w zasadzie to moje marzenie, ale są 2 problemy, nie umiem pływać, ale w zasadzie chyba można w kapoku.No i nie mam kajaka, ani nic w tym stylu, kupno nowego to spory wydatek, a zresztą skoro nigdy nie pływałem, to nie wiem czy mi się spodoba, więc nie ma sensu kupować, a pożyczyć nie mam od kogo.Pływałeś na podobne wyprawy już?Wrzuć jakieś fotki może to kogoś zachęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 po odrze jeszcze nie, ale kajakiem sporo, jast gdzies na necie opis tej trasy, poszperaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 ja sie na to pisze tylko podaj co jak i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 kolego mscicieluSS /a moze bagnecie raczej?/Odra to duza rzeka.Jakos udaje sie po niej plywac 600 tonowym barkom, i nikt ich nie przenosi, moze wiec uda sie ta sztuka kajakiem.Wiec tak.Chce sie zwodowac w Malczycach, tak by juz z wody obejrzec Lubiaz,moze nawet zanocowac, potem plynac co najmniej do glogowa.po drodze lasy, bunkry, ogolnie dzikie klimaty:-)Sprawdze jeszcze, moze jest opcja dokoptowania sie do jakiejs ekipy, wiem ze z wroclawia bywaja splywy, ale sam bym sie bal zaczynac we wrocku, bo tam jest sporo jazow itp.dupereli.A termin, lipiec-sierpien, gdy najcieplej:-)nie wiem dokladnie jeszcze.czasu troche jest wiec spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.