soxy Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 Czy mial ktos z tym jakies doswiadczenia, czy warte to jest jakiejs tam kasy?pozdrawiam
qbas Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 A propos BH Quick Draw II, czy posiada ktoś z was instrukcję w języku polskim do niego i byłby tak dobry i ją zeskanował i mi podesłał. Będę bardzo wdzięczny. pozdrawiam Kuba.
1AIR1 Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Gorąca prośba!Pomóżcie qbasowi...Gość ma wyjątkowego pecha dostał wykrywkę ze Stanów oczywiście (USA) bez instrukcji..ktoś obrobił przesyłkę....
rorvik Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 WitamChodzimy z kumplem na dwie wykrywki Smętka i BH QDII. Powiem tak na drobnice - naprawde fajna rzecz, na militaria nie spisuje sie tak dobrze. Leciutki, ergonomiczny ale żre dużo baterii - komplet na wyjazd:(Jak masz jakieś pytania piszrorvik
franek164 Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 Witaminstrukcja do tego sprzętu jest raczej średnio potrzebnaa czy warto kupić - raczej tak jest wart tej kasy, baterie szybko padają polecam akumulatorki i ładowarkę oraz zestaw słuchawkowy to przedłuża działanie wyk. na jednych bateriach. jest bardzo łatwy w obsłudze najważniejsze to pokrętło dyskryminacji i czułości.reszty wogle nie używam a chodze z nim od 3 lat. pozdrawiam i zachęcam do zakupu
Szefo Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 teraz potaniały i podobno poprawiono szczelność, mam instrukcję to jak chcesz to przyślij mi maila to w ciągu tyg ci zeskanuję i wyślę (sorki ale pracuję no i walentynki:) i też potrzebuję podjechać do brata na skaner)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.